Produs în stoc
Anul apariției:
2019
20,00 lei

25 lei - livrare prin Curier
Livrare gratuita la comenzi peste 200 lei

”Prezentul volum cuprinde elemente de Statica Construcțiilor și se află la a doua ediție. El se adresează în primul rând studenților și absolvenților Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului din București, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară.

Prezenta lucrare poate fi consultată desigur în primul rând de studenți și absolvenți ai secțiilor de Îmbunătățiri Funciare, Ingineria Mediului și Ingineria Economică în Construcții, dar este adaptată pentru a fi utilă și viitorilor manageri și economiști din domeniul agricol, precum și altor studenți sau ingineri interesați de construcții metalice, din lemn sau din beton armat. Informațiile din prezentul volum le pot fi utile. (...)

Conținutul cursului este elaborat pentru a constitui pasul de la cunoștințele teoretice de mecanică, din liceu sau din anul I de facultate, la particularitățile calculului eforturilor secționale din interiorul structurilor sub acțiunea forțelor și momentelor transmise de mediu sau de alte elemente de construcție în lucrările de ingineria mediului și construcții agricole sau de îmbunătățiri funciare.”

Autorul

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.