×

Eroare

VmPlugin function createPlugin, class does not exist

Produs în stoc
Anul apariției:
2021
Autor: Deea State
35,00 lei

25 lei - livrare prin Curier
Livrare gratuita la comenzi peste 200 lei

„Poeta Deea State scrie texte lirice cu o mare sensibilitate, iar acum, transferă natura sa, poetică prin excelență, asupra unor proze scurte inspirate și calofile. Aproape toți prozatorii tineri încep cu texte mai scurte și evită desfășurarea epică în favoarea reflexivității. Deea State promite însă, la acest debut, că va persevere în sensul adâncirii narativului. Ea este de pea cum posesoarea unei îndemânări superioare într-un registru larg de forme expressive care o vor duce, de la schițele de azi, către nuvelă și, de ce nu, roman. Să o urmărim cu atenție și încredere.” Horia Gârbea

Scrisoare pentru fiul meu

Dragul meu,

Într-o seară ploioasă de toamnă, ai venit pe lume Tu, ca să îmi faci viața mai frumoasă și să cunosc o experiență minunată care nu se compară cu nicio altă experiență trăită anterior, nu se compară cu enorma fericire pe care am simțit-o atunci când te-am văzut, ți-am dat primul sărut pe obrăjorii bucălați. Emoția care se simte atunci când vezi acei ochișori în sala de nașteri îți topește inima și este o explozie de lumină și iubire în suflet și se revarsă lacrimi de fericire.

 Când te-am văzut pentru prima dată mi-am dat seama că cel mai minunat lucru din viața mea a sosit și că lacrimile care îmi inundau obrajii nu erau fructul fricii sau îndoielii ci lacrimile fericirii absolute.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.