Alege produsul dorit si apoi varianta:

  • dati clic pe butonul "Adauga in cos" si urmati pasi de mai jos.

Pasul 1 - Inregistreaza-te/Autentifica-te si trimite comanda

Pentru a putea finaliza comanda, este necesar sa ai un cont creat in magazinul nostru online. Dupa inregistrare/autentificare, ai posibilitatea de a modifica produsele puse deja in cos.

Pasul 2 - Alege cumparatorul

Poti comanda produsele dorite ca persoana fizica sau ca persoana juridica. In caz ca doresti sa comanzi ca persoana juridica nu uita sa completezi si datele persoaneli juridice.

Pasul 3 - Alege adresa de livrare

Alege sau adauga adresa la care doresti sa fie livrate produsele comandate. Livrarea se face intre orele 9.00 si 17.00 la adresa indicata de dumneavoastra in comanda.

Pasul 4 - Alege modalitatea de livrare.

Livrarea poate fi efectuata prin curier rapid, costul de livrare fiind de 25 lei sau prin Posta Romana cu o taxa de livrare de 10 lei.
Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei livrate prin curier (pentru comenzi care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier) si pentru comenzile mai mari de 200 lei livrate prin Posta Romana.

Pasul 5 - Alege modalitatea de plata la indemana ta

Modalitatile de plata acceptate sunt: Ordin de plata sau plata numerar la livrare (ramburs).

Pasul 6 - Confirmarea comenzii si acceptarea Termenilor si conditiilor

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.