20,00 lei

25 lei - livrare prin Curier
18 lei - livrare prin Posta Romana
Livrare gratuita la comenzi peste 200 lei

”Comisarul și blestemul sângelui este un roman atipic și care depășește limitele consacrate ale genului policier. Sergiu Someșan este un prozator experimentat, care a obținut succes în multe specii ale prozei, de la romanul SF și povestirile fantasy până la epica realistă. Suspansul menținut cu atenție este însoțit în permanență de umor, bine dozat, și de un remarcabil dar de a crea personaje veridice, din medii sociale foarte diverse. Fundalul social al acțiunii dă consistență unui text excelent, care va avea succes nu doar în România. Tema va interesa numeroși cititori, în măsura în care romanul va fi tradus, așa cummerită.” Horia Gârbea


”Rămase un timp tăcut, apoi continuă c-o voce ceva mai scăzută:
-    Blestemul sângelui este un blestem foarte puternic și la noi în șatră încă n-a fost nimeni blestemat în felul ăsta. Dar se cunoaște un caz în care acest semn a fost desenat cu catran pe-o căruță și toți ocupanții ei au murit în cursul zilei următoare.
Polițiștii, în frunte cu șeful lor, au rămas încurcați privind când la bulibașă, când la băiatul lui și parcă nici unul din ei nu vroia să vorbească primul.”

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.